La Cavalcada de Reis de Sant Antoni tanca un Nadal de proximitat

Reyes Magos San Antonio

S’han repartit 300 quilos de caramels i 1.500 regals

Milers de veïns de Sant Antoni de Benaixeve no han volgut perdre’s aquest divendres l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a la localitat. La tradicional Cavalcada de Reis Mags ha il·luminat el municipi amb alegria i màgia des del carrer Vereda on Ses Majestats d’Orient han seguit el tradicional recorregut fins a la seua arribada a la Plaça de l’Ajuntament. Allí, han saludat des de l’edifici consistorial, per a procedir després al repartiment de regals entre els més menuts.

L’espectacle, en el qual han participat més de 150 persones, ha estat encapçalat per un vehicle de la Policia Local, seguit de diverses entitats i agrupacions. D’aquesta manera, ha destacat la participació de la Societat Musical de Sant Antoni de Benaixeve, la Societat Amics de la Música, el grup scout Tatanka, les comissions falleres locals i els membres de Protecció Civil, que han completat la comitiva de les tres imponents carrosses des d’on els Reis Mags han repartit 300 quilos de caramels, per a posteriorment lliurar més de 1.500 presents.

La trobada ha posat el fermall d’or a un Nadal amb més d’una vintena d’activitats, entre les que ha destacat el gran acolliment de les cites musicals, així com la bona resposta de la pista de patinatge instal·lada en el poliesportiu, una de les grans novetats d’enguany.

La regidora de Festes, María José Esteve, ha mostrat la seua satisfacció davant el “fort acolliment de les activitats organitzades per l’Ajuntament”, així com ha agraït “la bona resposta de tota la comunitat i el teixit social de Sant Antoni de Benaixeve en la seua organització”.

L’alcaldessa Eva Tejedor ha subratllat que un dels “principals objectius de l’equip de govern era beneficiar als nostres comerciants i empresaris locals amb l’organització de les festes, apostant per la proximitat, per a impulsar l’economia del nostre poble”. Precisament, l’alcaldessa ha expressat la seua gratitud amb el sector de l’oci i serveis del municipi, que ha “enriquit amb el seu talent i professionalitat les nostres celebracions”.

També ha posat l’accent en l’aposta de l’executiu per a fer arribar el Nadal a més barris. “Enfront d’altres equips de govern que limitaven la decoració nadalenca al nucli urbà, aquest Ajuntament ha fet un gran esforç per a portar l’ambient festiu també a les urbanitzacions.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà