El primer premi del ‘Niño’ arriba a la Comunitat Valenciana

loteria del niño
FOTO: RTVE/EFE

El 94.794 s’ha venut a Quart, Xàtiva, Alzira, Mislata, Carcaixent, Gandia, Aldaia i Montcada

El primer premi del sorteig extraordinari de la loteria del Xiquet, celebrat aquest dissabte i dotat amb dos milions d’euros per sèrie (200.000 euros al dècim), ha sigut per al número 94.794, que està molt repartit, mentre que el segon, el 89.634, ha anat a parar íntegrament a Móstoles.

El primer premi ha viatjat per tota la geografia espanyola, des de Madrid, Galícia, País Basc, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Extremadura, Balears, Andalusia i Múrcia fins a Canàries.

En la Comunitat ha arribat a les tres capitals de província, València, Alacant i Castelló així com a diversos municipis de cada província.

A Alacant, han venut el primer premi a Alcoi, Coix, Elx, Oriola i El Campello, a la província de Castelló s’ha venut alguna cosa a Vinaròs i el la de València, a Quart de Poblet, Xàtiva, Alzira, Mislata, Carcaixent, Gandia, Aldaia i Montcada.

El segon premi, dotat amb dotat amb 750.000 euros per sèrie (75.000 euros al dècim) ha sigut venut íntegrament en l’administració número 12 de Móstoles.

El tercer, que ha recaigut en el número 57.033, dotat amb 250.000 euros per sèrie (25.000 euros al dècim), també està molt repartit per tot el país igual que el primer.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà