Nacho Mañó, pregoner de les Festes Patronals de Sant Antoni de Benaixeve

nacho maño

L’integrant de Presuntos Implicados ha rebut el premi d’Honor de la Música

El cantautor i veí de Sant Antoni de Benaixeve, Nacho Mañó, ha sigut designat per l’Ajuntament per a ser el pregoner de les Festes Patronals 2024 del  pròxim mes d’agost.

El músic i productor, conegut per la seua carrera des de 1988 com a integrant del grup Presuntos Implicados, resideix des de 1990 a la urbanització de Colinas i ha sigut recentment distingit amb el premi d’Honor de la Música que atorga l’Institut Valencià de la Cultura (IVC).

Mañó, que serà l’encarregat aquest estiu de donar el tret d’eixida a les festes des del balcó de l’ajuntament, ha dirigit composicions per a artistes com Alejandro Sanz, Armando Manzanero, Niña Pastori, Joan Manuel Serrat o Miguel Bosé.

“En aquesta localitat han crescut les meues filles, tinc als meus amics, a companys de professió i he instal·lat el meu estudi”, ha explicat el cantautor.

Mañó ha assegurat que “malgrat no haver nascut a Sant Antoni de Benaixeve em sent part d’aquesta comunitat i estic molt orgullós i agraït de que l’Ajuntament m’haja atorgat aquest privilegi”.

L’alcaldessa Eva María Tejedor ha elogiat la designació de Mañó per “representar els valors arrelats de treball i esforç d’aquest municipi. És un orgull comptar amb un dels nostres veïns més internacionals per a aquest paper destacat, el qual representa el talent dels nostres veïns i la seua important contribució a la cultura valenciana”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà