FestIN en València, Riba-roja i Gandia del 16 al 25 de febrer

El Centre Cultural La Beneficència ha presentat el programa de la quarta edició del Festival d’Art&Gastronomia de València 2024, FestIN, que se celebrarà entre el 16 i el 25 de febrer en València, Gandia i Riba-roja.

La cuina i disciplines com la música, les arts escèniques o la pintura han format part del tret d’eixida d’este esdeveniment, en el qual totes elles convergixen. Durant la presentació s’ha dut a terme una performance a càrrec de Lluís Penyafort, de València Club Cuina.

FestINés un festival gastro-cultural que planteja als seus assistents disfrutar a l’uníson de l’art i la gastronomia en llocs emblemàtics de València, als quals se sumen també Gandia i Riba-roja. Cadascun d’estos espais oferirà una proposta d’interés inspirada en temàtiques diferents enl’objectiu de crear un calendari d’esdeveniments on els assistents siguen tan protagonistes com elsx efs i les seues propostes, en participar directament en la divulgació i recreació de les arts valencianes.

En esta quartaedició, el menú d’activitats consta d’una completa successió d’esdeveniments que unen el millor de l’òpera, la història, l’arquitectura modernista, la pintura, l’escultura, la ciència i una infinitat d’especialitats més.

Els xefs seleccionats per a acompanyar tots estos esdeveniments son: Germán Carrizo i Carito Lourenço; Pablo Ministro, de Contrapunto; Joan Clement; Ricard Camarena; Luís Penyafort, de València Club Cuina; Rosa Vázquez, enòloga de PROAVA; Melissa Kouman i Santiago Guerrero, del restaurant peruà-valencià Orson; Maria José Martínez, del Restaurant Lienzo; Guillaume Glories, gerent i sommelier del restaurant Entrevins; Jordi Morera en el seu particular showcooking; David Jengibre i Julián Mascarell, xefs de l’IVAM; l’equip de la Pastisseria Tano; l’equip del restaurant de Caixaforum i l’equip d’Apotheke, primera cocteleria clandestina de València.

Els escenaris seran enclaves com el CCCC, l’IVAM, el museu Bombas Gens, Caixaforum, el Museu de Belles Arts de València, el Palau de les Arts, el Centro de Arte Hortensia Herrero, la Sala Russafa, CellerProava s. XIII, Shiras Galeria, els jaciments visigots de Riba-roja de Túria, el Palau Ducal dels Borja a Gandia, la Galeria Ana Serratosa, el Museo Nacional de Cerámicai les galeries del Set Espaid’Art.

FestINés una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de València, a través de Visit València, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i la Diputació de València, a través de la seua marca València Turisme.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà