GuanyemSAB aconsegueix millores per als centres educatius de Sant Antoni

concejales guanyemsab

El ple va aprovar més places accessibles i reformes en el gimnàs i lavabos per a l’alumnat amb discapacitat al CEIP 8 d’Abril

El portaveu de GuanyemSAB a l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, Pau Andrés, ha destacat que la proposta de millora d’accessibilitat de l’entorn i interior del col·legi 8 d’Abril se suma a una bateria de propostes del grup en favor de l’educació pública.

L’últim ple va aprovar les propostes de GuanyemSAB de crear més places accessibles al carrer Griva així com augmentar la seguretat i impulsar reformes en el gimnàs i lavabos per a l’alumnat amb discapacitat. “Som uns ferms defensors de l’educació pública de qualitat i estem compromesos amb la millora de la vida de les famílies del poble portant al ple proposades útils”, ha explicat el regidor.

Des del grup ecoprogresista assenyalen que la situació de govern en minoria de UCIN i dos regidors del PP “fa que el diàleg siga necessari per a avançar en les propostes de millora del nostre poble”. Així, la proposta de GuanyemSAB per a augmentar l’accessibilitat i la seguretat en el CEIP 8 d’Abril va tirar avant per unanimitat, “malgrat les reticències inicials de l’equip de govern”.

Una de les demandes de Guanyem per a permetre l’inici de la legislatura va ser la de dotar de més ombres al CEIP 8 d’Abril i de més materials i recursos al CEIP La Savina, tal com sol·licitava la comunitat educativa. Aquestes qüestions van ser preguntades al govern municipal en l’últim ple pels regidors de GuanyemSAB amb la finalitat que s’executen al més prompte possible.

Pau Andrés ha destacat les diferències de model de cada partit: “enfront de la proposada estrela de l’últim ple del PP (secundada per AISAB) consistent a retallar els ingressos de l’Ajuntament, des de GuanyemSAB continuarem defensant la capacitat d’inversió de la nostra corporació i reclamant les obres per a garantir una educació de qualitat en SAB.”

Més de 9 milions en infraestructures educatives pel Botànic
El regidor també ha subratllat la labor del Botànic i en concret de la Conselleria d’Educació dirigida per Compromís en els últims huit anys en millores que han arribat al municipi de Camp de Túria. “Gràcies al Pla Edificant, Sant Antoni va rebre més de 5 milions d’euros per a la construcció del CEIP La Savina en Montesano ja en funcionament, i altres 4 milions per a l’ampliació de l’institut pendent d’executar”.

“GuanyemSAB i Plataforma han reivindicat durant anys les millores educatives que Sant Antoni necessita i que no van ser ateses fins al canvi de govern en la Generalitat a partir de 2015. Amb el nou Consell de Mazón, des de GuanyemSAB continuaran treballant per a assegurar les infraestructures pendents d’executar al nostre poble davant l’amenaça de noves retallades dutes a terme pel PP”, ha advertit el partit en l’oposició a través d’un comunicat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà