1.500 persones celebren la Festa de la Segregació a Sant Antoni de Benaixeve

fiesta segregacion SAB

L’Ajuntament reconeix la labor de 21 veïns per la seua trajectòria dins de l’esport i la cultura

En un ambient festiu i de comunitat, més de 1.500 veïns de Sant Antoni de Benaixeve van ser partícips de la Festa de la Segregació ahir 8 d’abril, la cita que posa en valor l’ardu procés que va permetre a Sant Antoni de Benaixeve independitzar-se del terme de Paterna fa ja 27 anys.

La jornada va donar inici a les 9 del matí amb el V Campionat Comarcal de Jocs de Mesa UDP Los Azahares-Camp de Túria que va omplir la sala multiusos de la Plaça de l’Ajuntament.

També va ser un èxit la Fira del Comerç, en la qual van participar una dotzena de negocis, comerços i entitats, conformant un gran aparador de l’oferta comercial del municipi. Els més xicotets i les seues famílies no van voler perdre’s els inflables lúdics, que van ser una de les atraccions principals.

A les 13 hores, es va dur a terme l’acte institucional de reconeixement amb l’objectiu de destacar la exitosa trajectòria d’alguns dels veïns. L’Ajuntament va posar en valor el treball de 21 residents en diferents àmbits com l’esport, la cultura i altres mèrits professionals, incloent el premi atorgat al Sant Antoni Club de Futbol per la seua victòria en la Lliga de Segona Regional en 2023.

L’alcaldessa Eva Tejedor va expressar el seu orgull “per tots aquells que van contribuir a fer de Sant Antoni de Benaixeve un municipi independent”. En aquest sentit, va recordar la figura dels “colons, aquells que van ocupar per primera vegada el poble”, incloent als seus pares i la seua família, i que “van tindre un paper fonamental en el procés de creació de la localitat”.

politicos sab

L’acte va comptar amb la presència de representants de municipis pròxims com l’alcaldessa de Loriguilla, Montse Cervera, i l’alcalde de Benagéber i president de la Mancomunidad del Ato Turia, Rafa Darijo.

El punt culminant de la jornada va ser una paella gegant que es va servir com a tancament festiu i de la qual es van vendre més de 1.000 racions. La gastronomia va posar d’aquesta manera el fermall d’or a un dia de diversió, convivència i unitat a Sant Antoni de Benaixeve, pel 27è aniversari com a municipi independent.

La regidora de Festes, María José Esteve, ha expressat la seua alegria per “l’entusiasta participació en la Festa de la Segregació, demostrant una vegada més el compromís d’aquesta comunitat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà