Les rutes del Castell, Rebalsadors i Gorrisa estrenen senyalització

rutas

L’Ajuntament de Serra i la AVT financien l’actuació

Tretze panells informatius, 23 pals i 55 fletxes direccionals guien als senderistes pels traçats de les rutes del Castell, Gorrisa i Rebalsadors que recorren la Serra Calderona. La nova senyalització compta amb un codi QR que enllaça amb la pàgina web municipal per a ampliar la informació sobre la localitat de Camp de Túria.

La nova senyalització de les rutes del Castell de Serra, Gorrisa i Rebalsadors està composta per 13 panells informatius i interpretatius en els principals atractius del recorregut, 23 pals i 55 fletxes direccionals per a facilitar el seguiment dels diferents traçats que recorren el paratge de la Calderona.

Els punts interpretatius expliquen a més amb un codi QR que redirecciona a la pàgina web de l’Ajuntament de Serra, on els usuaris poden ampliar la informació i conéixer més sobre el municipi de Camp de Túria.

Més de la meitat del cost de l’actuació -un 60%- ha estat finançada a través d’una subvenció concedida al consistori per part de l’Agència Valenciana de Turisme (AVT) i forma part d’un projecte més ample que es completarà amb la impressió de nous mapes interpretatius per al millor seguiment de les rutes per part dels senderistes.

La senyalització de les rutes per la Serra Calderona és, segons ha valorat l’alcaldessa socialista de Serra, Alicia Tusón, “una bona manera de fomentar el turisme d’interior”, ja que serveix per a “posar en valor la important riquesa patrimonial i mediambiental amb la qual conta el nostre municipi” enclavat en el parc natural.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà