Serra obrirà demà els parcs infantils amb desinfecció diària

parque serra

Els xiquets hauran de mantindre la distància d‘1,5 metres

L’Ajuntament de Serra obrirà demà 23 de juny al públic els parcs infantils del municipi tres mesos després de què es tancaren a causa de la covid19.

Des de demà els xiquets tornaran a usar els parcs i hauran de seguir totes les mesures de seguretat: hauran de mantindre la distància social d‘1,5 metres entre xiquets que no siguen convivents o pertanyen al mateix grup; ús obligatori de mascaretes quan no es puga garantir la distància social per a majors de 6 anys.

A més a més els pares hauran d’assegurar la desinfecció de mans dels xiquets i xiquetes de manera frequent, al menys a l’inici i final del període de jocs.

L’Ajuntament de Serra desinfectarà cada dia els parcs entre les 7 i les 11 hores, de manera que les instal·lacions no es podran usar durant eixes hores. Durant este temps, el personal de la brigada municipal procedirà a la neteja de tots els parcs per a que estiguen en perfecte ús per a tots.

El parc infantil del Poliesportiu Municipal Héctor Catalá també es podrà utilitzar
lliurement, no així la resta d’instal·lacions que funcionaran amb cita prèvia. La pràctica de l’esport continua sent de manera individual sense contacte físic, i en grup, quan es puga garantir una distància de seguretat interpersonal, segons la normativa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà