Serra fica en marxa una campanya de suport al comerç local

campaña comercio local serra

Repartirà 2.000 bosses de tela entre els establiments

L’Ajuntament de Serra ha ficat en marxa una campanya de suport al comerç local del municipi i va a repartir entre tots els establiments de la localitat 2.000 bosses de tela serigrafiades amb el lema, “100 % Comerç Local. Ara més que mai, comerç local”.

Les bosses de suport a les tendes i xicotetes empreses seran distribuïdes després pels comerciants entre la seua clientela, incentivant així la compra als establiments més propers al ciutadà. A més a més, es van a repartir vinils d’un metre de llargària i en forma de cercle per a instal·lar al sol i poder guardar els torns, complint així amb les mesures de distanciament social pel covid-19.

La iniciativa va ser presentada ahir per l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, i el regidor de Comerç, Borja Martínez, a la presidenta de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Serra, ACE Serra, Yolanda Aliaga. Amb el lema, “100 % Comerç Local. La bossa de cotó destaca tres característiques del comerç local: la qualitat, la sostenibilitat i la proximitat.

“El comerç local és el més proper, el que crea llocs de treball al municipi. Són els nostres veïns i per això hem d’incentivar la compra a Serra” comenta el regidor de Comerç, Borja Martínez qui afegeix “estem treballant colze a colze amb ACE Serra des de que es va incentivar la seua creació ara fa dos anys per l’ajuntament, pensant en les seues necessitats i donant-los tot el suport”.

El teixit comercial de la localitat ha estat primordial i estratègic durant la crisi sanitària ocasionada per la covid19 i l’Ajuntament de Serra es va volcar des de l’inici en donar suport a este sector amb repartiment de mascaretes, pantalles, hidrogel per a tots els comerços del municipi. “Sempre hem estat ahí donant-los suport, des de la regidoria de Comerç s’ha estat molt pendent, reunions setmanals i moltes vegades diàries durant la crisi” diu l’alcaldessa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà