Serra acull l’inici de les escoles Cor Blanquinegre amb alumnes del col·legi Sant Josep

ESCOLES COR BLANQUINEGRE

La vinculació amb la Fundació VCF va començar al 2018

El projecte Escoles Cor Blanquinegre és una de les activitats més importants de la Fundació VCF pel benefici que suposa per als centres escolars, els seus docents i alumnes i, per tant, les famílies dels menors.

Amb el suport de la Diputació de València, Escoles compleix la seua setena temporada, des que va arrancar en la 2015-16 oferint als col·legis la possibilitat que els entrenaments setmanals amb tècnics del València CF siguen una eina per a la millora educativa.

Concretament, ha sigut el CEIP Sant Josep de Serra el col·legi que ha servit per a donar principi oficialment, en aquest 2022, a l’activitat Escoles Cor Blanquinegre, amb la participació del director general de la Fundació VCF, Teo Swee Wei, i de l’ambaixador social del Club Miguel Ángel Bossio. Així com amb la de l’alcaldessa de la localitat, Alicia Tusón, el director del centre escolar, Vicent Nieto, i Esther Romero, exjugadora del VCF Femení i entrenadora de la Escola a Serra.


La vinculació de la Fundació VCF amb aquest municipi va començar en la temporada 2018.19, beneficiant-se de la Escola Cor Blanquinegre xiquets de 3r a 6é de Primària. Aquests entrenaven en el camp de futbol sala del Poliesportiu Héctor Català de Serra, que ja compta amb un nou camp de gespa artificial, el qual serà el lloc de l’activitat d’entrenaments de la Escola.

En paraules de Teo Swee Wei, “hem triat Serra per a l’obertura del curs per diferents motius: per la implicació de la direcció i dels professors del Col·legi Sant Josep; perquè estem molt satisfets dels resultats. Sabem que hi ha hagut una important millora de rendiment escolar en els estudiants que participen; i Serra, a més, exemplifica la labor de proximitat del València CF i la Fundació VCF. Estem en el municipi més xicotet de tots els que participen en Escoles i, amb aquest esdeveniment, volem fer el nostre particular homenatge als xicotets pobles d’interior. El cor de la Fundació VCF vol arribar fins a l’últim racó de la Comunitat Valenciana”.

Héctor Catalá, que dona nom al poliesportiu, és natural de Serra, ex alumne del col·legi i campió paralímpic de triatló i pròximament col·laborarà amb Escoles Cor Blanquinegre com a exemple dels valors que es transmeten amb el projecte: constància, esforç, autoestima i treball en equip.

El director general de la Fundació VCF tancava amb aquest missatge l’acte: “Tots sou partícips de l’èxit d’aquest projecte, que se sustenta en la constància, l’esforç i el treball. Xics, xiques, continueu treballant així, estudieu, tingueu un bon comportament i compartiu la felicitat d’entrenar amb el València CF”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà