Serra fomenta el turisme inclusiu a la Calderona

serra funcional

Les persones amb diversitat funcional podran disfrutar d’aquestes rutes gràcies a les prestacions que ofereix la cadira tot terreny

El turisme accessible i inclusiu arriba a Serra a través de les rutes adaptades gratuïtes que l’ajuntament ha programat per a enguany. Les rutes comptaran amb una cadira eruga adaptada que permetrà l’accés de les persones amb diversitat funcional a diferents punts d’interés turístic natural i patrimonial del municipi enclavat al cor de la Serra Calderona.

Les persones amb diversitat funcional podran disfrutar d’aquestes rutes gràcies a les prestacions que ofereix la cadira tot terreny que s’usa pera desplaçar-se. “La cadira eruga és molt segura i dota d’autonomia a les persones perquè puguen accedir a llocs que amb altres cadires no podrien” comenta Hamu Mroue de Turismo Adaptado V3, empresa referent del turisme inclusiu que fa les rutes a Serra.

“L’accessibilitat es converteix en un valor afegit per al nostre turisme. Avancem cap a un turisme més inclusiu que té en compte a totes i tots. Treballem per a les persones, perquè totes puguen gaudir de l’oci i temps lliure en condicions d’igualtat”, comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón.

La primera ruta de les quatre que té programades l’ajuntament en este 2022 tindrà com a protagonista el Castell de Serra, un itinerari que combina natura i patrimoni i que es celebrarà el pròxim 12 de març. El recorregut sempre dins del Parc Natural de la Serra Calderona travessa les hortes històriques de Ria i Tóixima, la torre de Ria i la font de l’Ombria fins a arribar als peus del castell.

Amb aquestes rutes de turisme experiencial, es pretén que la natura siga inclusiva per a totes i tots i que les persones connecten amb l’entorn i entre elles mateixes dins de l’incomparable marc de la Serra Calderona.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà