Serra reforma el gimnàs del poliesportiu Héctor Català

L’Ajuntament invertirà prop de 70.000 euros

En els últims dies han començat les obres de remodelació integral del gimnàs municipal de Serra per convertir-lo en un espai més funcional i que done un millor servei a les persones usuàries. Les obres que s’allargaran durant mes i mig, aproximadament, serviran per a optimitzar els espais de l’edifici i renovaran la maquinària del gimnàs, suposaran una inversió de prop de 70.000 euros.

Les obres que realitza una empresa local acolliran dos sales per a esport dirigit al primer pis de 60 m² cadascuna . La sala de musculació es trasllada a la planta baixa, ocupant un espai de més de 100 m² al costat de la recepció. La planta baixa també guanya un magatzem que es recupera de la sala que albergava l’antiga depuradora. En total, 270 m² d’instal·lacions per promoure l’oci saludable entre la població.

En paraules d’Alicia Tusón: “Atenem les reivindicacions de totes les usuàries i usuaris d’este equipament, sobretot la gent jove del nostre poble, que demanden un millor servei i inversió amb més i millor maquinària.”

Les obres duen a parellades un tancament temporal de les instal·lacions que alberga l’edifici, però no del Poliesportiu Muncipal Héctor Catalá.

L’ajuntament ha aprovat el plec de condicions administratives que ha de regir la licitació de la 4 fase de remodelació integral del Poliesportiu que traurà a concurs per procediment obert simplificat després de l’autorització del projecte per part de la Diputació de València.

Una útlima fase del poliesportiu valorada en prop de 400.000 € que inclourà un rocòdrom, pista skate i la urbanització de tot l’espai esportiu. “Amb esta 4 fase no volem tancar la porta a futures inversions en la piscina municipal o en el tancament de la pista de futbol sala” afegeix l’alcaldessa.

En estos útlims anys s’hauran invertit més d’un milio d’euros en la millora integral del poliesportiu municipal Héctor Catalá.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà