Una posta de sol des de l’Alt del Pi guanya el concurs Pascual Navarro

La foto de David Navarro és la imatge més votada

Una panoràmica del capvespre des de l’Alt del Pi ha estat la guanyadora de la 8a edició del concurs de fotografia Pascual Navarro. Amb 1513 “likes” la fotografia número 27 de David Navarro Fernández es converteix en la imatge més votada. En segon lloc, com a finalista, queda la fotografia 4, amb 1492 vots, d’Inma Cortés, que representa els arbres brotant de la plaça de la Font

Des del 21 d’abril i fins a les 23.59 hores d’ahir 3 de maig s’han pogut votar les imatges pujades a la publicació de la pàgina institucional de facebook de l’Ajuntament de Serra.

La huitena edició del concurs de fotografia Pascual Navarro ha comptat amb 29 treballs inèdits i originals de 29 autors diferents.

La temàtica del concurs ha estat Serra, la primavera i el medi ambient. L’Ajuntament de Serra convocà el 8é Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural, paisatgístic i cultural al mateix temps que dinamitzar les xarxes socials, en concret la pàgina de facebook institucional.

El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municipi que va faltar l’abril de 2017.

Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador, David Navarro Fernández, rebrà un xec regal valorat en 70 euros i la finalista, Inma Cortés un de 30 euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà