La Marcel omplirà d’art els carrers de l’Eliana del 12 al 14 de maig

12 espectacles estàtics i itinerants componen el cartell

La Mostra d’Arts de Carrer de l’Eliana (MARCEL) arriba a la localitat fidel a la seua cita anual per a congregar a un nombrós públic de totes les edats, que no voldrà perdre’s l’ocasió de gaudir del teatre, la dansa, el circ i la música en diversos escenaris urbans del municipi.

La setena edició, que se celebrarà el cap de setmana del 12 al 14 de maig, amb 12 espectacle de companyies de prestigi a nivell nacional i internacional i a grups amateur de la localitat.

Tot començarà amb la secció Off, el divendres 12 a partir de les 18.30, en la plaça Pau i Llibertat on enguany actuaran tres cors locals de sobres coneguts pel públic: el Cor de l’Eliana, el Cor de la UME i la Escola Coral de l’Eliana.

La Batucada Terratrèmol recorrerà els carrers del municipi fins a la plaça del País Valencià, on a les 19 hores Teatreliana oferirà el seu espectacle ‘La fuente’ i a les 20 hores APLAE interpretarà ‘La escuela de clowns’.

La tard-nit del dissabte 13 oferirà a partir de les 19 hores cinc espectacles, iniciant-se amb l’itinerant ‘Zeppelin’, de La Baldufa Teatre, en el qual un artefacte volador recorrerà els carrers de l’entorn de la plaça del País Valencià, lloc en el qual a les 20 hores la companyia Otra Danza interpretarà “La banda”.

Cartel Marcel

A les 23 hores, Producions Scura farà el recorregut des de la plaça del País Valencià fins al templet del parc amb el seu ‘Correfoc Theos Foc’, perquè a continuació, a les 23.40 i en la plaça d’Europa Marea Danza interprete “Roda” i a les 0.00 Vaivén Circo tanque la jornada amb “Esencial”.

El diumenge 14, el públic se sorprendrà les 11.30 amb l’espectacle itinerant de Fadunito “La gran familia”, especialment dedicat al públic infantil. El recorregut serà des de la plaça del País Valencià al passeig Secondo Baldín, on a les 12.45 Passabarret oferirà un divertit espectacle musical titulat ‘Rocket Carnival Clownz’.

La Troupe Malabó portaran a les 18.30 a l’entorn de la plaça del País Valencià “Klez 80 Circus”, representació itinerant després de la qual La Finestra Nou Circ tancaran a les 19.30 el certamen amb “Tramvia núm. 12”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà