Serra augmenta les beques al transport escolar a 5.000 euros

Les beques es poden sol·licitar fins al 20 de novembre

L’Ajuntament de Serra ha augmentat en 1.000 euros la partida per a les ajudes al transport adreçada als estudiants d’ensenyaments no obligatoris.

La quantitat econòmica destinada a beques al transport ha passat de 4.000 fins al 5.000 euros per a este curs i el termini per a la presentació de sol·licituds estarà obert fins al 20 de novembre.

El consistori continua apostant per ajudar a la joventut empadronada al municipi que cursa batxillerat, cicles formatius i estudis universitaris i les seues famílies i ha incrementat en 1.000 euros la consignació pressupostària d’esta línia d’ajudes.

L’augment de la consignació ha permés també un increment dels trams a percebre per les persones beneficiàries que passen de 50 a 80 euros, de 65 a 100 euros i de 80 a 120 euros. “Volem ajudar a les famílies amb filles i fills que continuen els seus estudis més enllà de l’ensenyament obligatori. Les polítiques socials són una prioritat per a nosaltres” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

El termini per a sol·licitar les ajudes ja està obert i finalitzarà el 20 de novembre. Les sol·licituds es poden presentar de manera telemàtica a través de la seu electrònica o de forma presencial, a les oficines de l’Ajuntament de Serra i de la urbanització Torre de Portaceli.

Estes 5000 euros en ajudes al transport se sumen als 6.500 euros del programa Serra et beca per a pràctiques retribuïdes de l’estudiantat. En total, 11.500 euros d’injecció directa en ajudes per a les famílies amb persones que cursen estudis d’ensenyament no obligatori.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà