L’Oficina de Turisme de Serra aconsegueix la marca Q de qualitat turística

Q Turismo Serra

El distintiu és atorgat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola

L’Oficina de Turisme de Serra ha aconseguit la certificació de la marca Q de qualitat turística. El distintiu, de reconegut prestigi, és atorgat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola. Amb ell es reconeix l’esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua.

D’esta manera, la marca Q aporta a la Tourist Info de Serra, prestigi, diferenciació, fiabilitat, rigorositat i promoció. Esta qualificació, vàlida per als tres pròxims anys tot i que ha de passar auditoria cada any, es traduirà en una major promoció del municipi, millor atenció als turistes i visitants, més professionalitat i diferenciació dins l’oferta turística.

En paraules de l’alcaldessa, Alicia Tusón, esta certificació “és la mostra de l’enorme treball que des de l’àrea de Turisme es fa per promocionar el nostre poble, la nostra gastronomia, natura i patrimoni. Comptem amb un equip humà que presta un servei de la màxima qualitat a totes les persones que ens visiten i per això ens hem de felicitar.”

En els últims anys, des de l’Ajuntament de Serra s’està treballant per posicionar el municipi com a destinació turística d’interior, fomentant la desestacionalització i el consum de serveis. “La Q de qualitat turística concedida el 13 de novembre ens ajudarà a seguir creixent en un sector tan important per al municipi com és el turisme” recalca l’alcaldessa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà