Serra invertix més de 40.000 euros en la reparació de dos pistes forestals

S’actua sobre sis quilòmetres de la xarxa viària

L’Ajuntament de Serra ha invertit més de 40.000 euros en la reparació de dos pistes forestals de la xarxa viària del municipi de la Serra Calderona, la pista del Llentiscle i un camí a la zona de Potrillos.

Els treballs han començat esta setmana amb el condicionament de 4 km de la pista del Llentiscle amb la finalitat de garantir l’accessibilitat del veïnat i dels serveis d’extinció en cas d’emergència. Les tasques de reparació consisteixen en l’escarificat, refí, farciment amb obertura de cunetes i millora del ferm amb material procedent del mateix terreny. En unes setmanes, començaran les obres sobre vora 2 quilòmetres de la pista de Potrillos.

“És vital que per a un poble menut es mantinga esta línia de subvenció que ens permet dur endavant la reparació de pistes forestals cada any. El nostre terme municipal és molt gran i tenim molta feina per fer si volem mantindre en bon estat la nostra xarxa viària” manifesta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. L’alcaldessa afegix: “cada any anem reparant trams de diferents pises.”

Estes intervencions es financen gràcies al programa Reacciona 2022 de la Diputació de València per a prevenció d’incendis forestals i la gestió forestal sostenible. Unes ajudes que permeten l’arranjament de camins i pistes forestals i que en el seu apartat d’inversió també possibiliten la compra de ferramentes.

L’Ajuntament de Serra ha invertit 27.000 € en la compra de maquinària com ara una pala semi industrial i una forqueta de troncs per al tractor, recanvis per al manteniment de la planta de biomassa o 8 terminals Tetra per a la Policia Local o Protecció Civil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà