Serra commemora el 8M amb la campanya “construint igualtat”

ayuntamiento de serra

El 8 de març a les 12 hores es llegirà el manifest del Dia de la Dona

L’Ajuntament de Serra commemora el 8M amb diferents activitats culturals durant esta setmana. Entre elles destaca la campanya ‘Construint Igualat’. L’acció, dinàmica i participativa, fomenta l’aprenentatge de conceptes d’igualtat tant positius com aquells que limiten este principi.

D’esta forma es proposa a la ciutadania la construcció de diferents murals amb les cares dels cubs que contenen conceptes que conformen el concepte d’igualtat. La cara que presente limitacions a la igualtat s’invita a destruir-la.

En paraules de l’alcaldessa, Alicia Tusón: “Volem seguir construint un municipi més igualitari. Amb esta activitat volem que les persones manifesten quina és la perspectiva de la igualtat més important per a elles i que s’adherisquen al manifest municipal.”

A més a més, el projecte, mitjançant un follet, apropa a la ciutadania conceptes com corresponsabilitat, coeducació i treballa conceptes com els biaixos de gènere o els rols i estereotips. L’acció està finançada amb els Fons del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

El 8 de març a les 12 hores es llegirà el manifest del Dia de la Dona a la porta del consistori, al mateix temps que es du a terme l’activitat a la plaça S.M. La Primitiva. Els actes culturals de la setmana de la dona acabaran dissabte de vesprada amb una representarció a càrrec del Grup Municipal de Teatre de Serra.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà