Héctor Catalá, fill predilecte de Serra

Hèctor Català medalla de plata a Tòquio 04

Galería de fotos de l’acte de benvinguda al paratriatleta

ctor Catalá serà nomenat fill predilecte de Serra. Així ho va anunciar l’alcaldessa Alicia Tusón en l’acte de recepció que la seua localitat natal va oferir a l’esportista més internacional que té el municipi. Catalá ha guanyat la medalla de Plata de para triatló al costat del seu guia Gustavo Rodríguez als Jocs Paralímpics de Tòquio.

El Poliesportiu Municipal que du el nom del para triatleta des què en 2019 es proclamara campió del món de triatló paralímpic va ser el lloc on l’esportista va ser homenatjat. Català va arribar al recinte esportiu del municipi enclavat al cor de la Calderona sobre un Dos Cavalls roig que el va passejar pels carrers més cèntrics de la població.

El públic congregat va apludir l’arribada del triatleta al so dels acords de València de Padilla interpretada per músics de les dos bandes amb què compta la localitat, la S.M. La Primitiva i la Unió Musical. Entre aplaudiments i llàgrimes d’emoció de tot el veïnat l’alcaldessa va mostrar l’orgull de tindre a Héctor com a veí al mateix temps que va el va felicitar en nom de tot el poble.

“El nom de Serra s’ha escrit en la història de les Olimpíades. Cap persona de Serra ha arribat tan lluny com tu” va recalcar Alicia Tusón. La primera edil va ser interrompuda en nombroses vegades pels aplaudiments del públic durant la seua elocució. Parlament que acabà amb l’anunci del nomenament de Héctor com a fill predilecte “pels valors que representa: esforç, sacrifici i treball”.

Per la seua banda, Héctor Catalá va donar les gràcies a totes i tots. “Esta medalla també és vostra” va dir el triatleta. Catalá recalcà que se sent afortunat per comptar amb tot el suport del veïnat del seu poble.

Les persones assistents van poder saludar a Héctor, fotografiar-se amb ell i Catalá va poder signar fotografies per a totes i tots. El temps va voler respectar l’acte d’homenatge, solament al final del mateix la pluja va obligar a traslladar la signatura i sessió fotogràfica del camp de futbol 8 de gespa artificial al cobert de futbol sala.

Per a veure la galeria de fotos de l’acte, fer clic ací: https://www.infoturia.com/fotos/Serra/hector-catala-medalla-plata/

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà