L’Institut d’Estudis Culturals Torre del Virrei de l’Eliana arranca el curs

L'Eliana filópolis

Inclourà un cicle de cinema i conferències sobre filosofia

L’Institut d’Estudis Culturals Avançats la Torre del Virrei ha donat a conéixer aquesta setmana els cicles, seminaris i conferències que impartirà en aquest nou curs 2021/2022, i que durà a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Eliana.

El curs acadèmic arrancarà dimarts que ve 14 de setembre amb el webinar ‘Converses i polèmiques culturals. Sobre la tolerància’, baix la direcció del Dr. K.P. Skowronski i el Dr. Carlos Climent. Continuarà el 8 d’octubre, a les 18 hores, amb el webinar ‘Diàlegs de la Torre del Virrei: Protàgores’.

La setena edició de Filópolis arrancarà el pròxim 10 de febrer de 2022 i se celebrarà cada dijous fins al 10 de març. La primera conferència estarà impartida sota el títol ‘El tirà de Tàcit i el príncep de Maquiavel’ i tancarà el cicle ‘La vida de Constantino d’Eusebio de Cesarea i la vida d’Antonio de Atanasio’.

Per part seua, la filosofia i el cinema se centraran aquest curs en la figura de l’actor, director, guionista i productor estatunidenc Orson Welles. Baix el títol ‘Orson Welles i el problema del mal’, es projectaran un total de set pel·lícules en format i versió original com a ‘Ciudadano Kane’, ‘El tercer hombre’ o ‘Macbeth’. Aquest cicle, que comptarà amb conferències i taules redones amb experts i ponents, s’estendrà del 28 d’abril al 2 de juny de 2022.

L’alcalde, Salva Torrent, ha mostrat un any més el suport del Consistori a aquesta institució que treballa des de la localitat per mantindre i reconéixer els estudis en les diferents disciplines humanístiques, com són la literatura, la història o la filosofia i que compta amb la col·laboració d’enormes professionals que advoquen per la investigació i divulgació a través de l’excel·lència en l’educació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà