El color i la dona, protagonistes del cartell de Falles 2019 de la Diputació

La dissenyadora Sandra Figuerola ofereix la seua visió de la festa

La Diputació de València ha presentat el cartell de Falles 2019, obra de la dissenyadora Sandra Figuerola. El president de la corporació provincial, Toni Gaspar, ha mostrat al costat de la seua creadora aquesta imatge concebuda per a acompanyar la festa en tots els municipis que celebren les Falles, amb el color i la dona com a grans protagonistes.

En paraules de Sandra Figuerola, “aquest treball intenta transmetre l’essència de València, la ciutat de les flors, la llum i el color”. El cartell il·lustra “l’alegria d’una festa que és pur color”, en opinió de la dissenyadora, que ha mostrat la seua satisfacció per haver creat aquesta imatge fallera de la Diputació.

cartel fallas camp de turia

Aquest treball creatiu “fuig de petards, flames i altres elements convencionals” de la festa i aposta per les flors, que si bé protagonitzen alguns dels actes de les Falles, especialment l’Ofrena, representen igualment a la ciutat i la província en qualsevol àmbit, no solament en el de les seues festes.

Figuerola ha explicat que el cartell podrà veure’s en dos colors perquè “un potència a l’altre”, encara que tots dos comparteixen l’homenatge a la dona, “en un any molt especial amb molt de suport institucional i social a la figura femenina”, segons apunta la dissenyadora.

La Diputació repartirà aquests cartells i xapes amb diferents adaptacions del disseny original entre les comissions falleres de València i els seus municipis. Totes elles estan convidades a la tradicional recepció fallera que tindrà lloc el dimarts 12 de març en la seu principal de la corporació en Plaça Manises.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà