La Banda Inmemorial del Rey celebra el seu primer concert a Llíria

banda camp de turia

Prop de 900 persones van assistir a esta actuació de la formació militar

Llíria va viure ahir una jornada musical inèdita amb el concert de la Unidad de Música del Regimiento de Infantería “Inmemorial del Rey” nº1 del Cuartel General del Ejército. L’agrupació, davall la batuta del tinent coronel músic Juan Bautista Meseguer, va congregar al voltant de 900 persones al teatre de la Banda Primitiva, en la seua primera actuació a la Ciutat de la Música.

El concert va comptar amb la presència del Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, el general del Comandament de Transmissions i comandant militar de València i Castelló Miguel Ángel Guil, i el director territorial de Presidència de la Generalitat, Francisco Molina.

L’Ajuntament de Llíria va voler aprofitar este concert per a realitzar un homenatge a la gran quantitat de músics professionals del municipi que han integrat o formen part de les plantilles de bandes militars de tota Espanya. A més, l’alcalde va reconèixer “la gran labor cultural de la Unidad de Música Inmemorial del Rey en la difusió de la música militar espanyola per tota la geografia nacional i també fora de les nostres fronteres”.

La Banda Inmemorial del Rey va oferir un concert en què es va realitzar l’estrena de l’obra ‘Dual’, del compositor edetà José Alamá Gil, realitzada per encàrrec de CulturArts a través de Cosicova (associació de compositors simfònics valencians). A més, el programa va donar cabuda a peces d’altres compositors locals, com Juan Vicente Mas Quiles, Juan Manuel Gómez de Edeta, José M. Martín Domingo y Raúl Martín Niñerola.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà