La Diputació de València porta a Fitur els atractius turístics com a vacuna emocional contra els efectes de la pandèmia

fitur

L’acte central, en el qual es presentaran les novetats de la campanya 2022, té lloc demà

La Diputació de València torna a Fitur amb una oferta de vint productes i destins sota la marca València Turisme, que crida a gaudir de la naturalesa, la cultura i la gastronomia de la província.

Sota el nou eslògan de la campanya promocional “Vens?”, València Turisme es promociona en el pavelló de la Generalitat en una edició que, segons el diputat provincial de Turisme, Jordi Mayor, ha de servir per a “superar definitivament les dificultats originades per la pandèmia”.

“Esperem que siga el principi de l’anhelada recuperació del sector i que durant la campanya tornem a les xifres prèvies a 2020”, ha manifestat Major, qui ha insistit que el turisme no sols serveix com un dinamitzador econòmic per a la província, sinó que és a més “una de les millors vacunes contra els efectes emocionals d’aquesta situació”.

A partir d’aquest dimecres es faran 22 presentacions organitzades per València Turisme en l’expositor de 205 metres quadrats situat en el Pavelló 7 del Parc Firal Joan Carles I de Madrid.

fitur

Destaquen les dels municipis de Gandia, Cullera, Oliva, Sagunt i Canet d’en Berenguer, a l’ésser els municipis de la província de major referència en el mercat emissor nacional per la seua capacitat d’allotjament i oferta turística.

També les localitats d’Alfafar, El Perelló, Tavernes de la Valldigna, Riba-roja de Túria, Xàtiva, Ontinyent, Sueca, Xeraco, Algemesí, Llíria, Xest i Utiel presentaran els seus productes turístics sota el paraigua de la Diputació.

L’acte central de la Diputació tindrà lloc demà a la vesprada amb la presentació de les novetats per part del president de la corporació provincial, Toni Gaspar, i Jordi Mayor.

Enguany destaquen les ajudes ‘Impulsem Turisme’, Fons de Cooperació per a municipis turístics i Plans de Dinamització i Governança de les destinacions turístiques, i la ‘Ruta d’Art Urbà del València CF’, de la mà de la Fundació del València CF.

A més, el dimecres també es duran a terme presentacions institucionals dels municipis d’Oliva, Paterna i Gandia, i el dijous ho faran Manises, Cullera i Alboraia.

Com en edicions anteriors, una de les majors atraccions seran els tastos i les demostracions gastronòmiques, en les quals les localitats podran acostar la seua riquesa culinària i el més destacat de la seua gastronomia local als assistents, com és el cas de la fideuà de Gandia, el cremaet de Xeraco, la paella de Cullera o les maneres de menjar-se un all i pebre d’anguila de Sagunt, a més dels caves i vins d’Utiel i de Requena.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà