Rescaten a una parella francesa en el Garbí, sense llums ni bateria en els mòbils

S’havien perdut quan realitzaven la ruta de Les Cadenes

Agents de la Guàrdia Civil han rescatat a dos joves que s’havien perdut quan realitzaven la ruta de Les Cadenes del paratge del Garbí, en la Serra Calderona, no portaven llums per a indicar la seua posició i s’havien quedat sense bateria en els telèfons mòbils.

Els agents van tindre coneixement a través de la Central Operativa de Serveis de la Guàrdia Civil de València, sobre les 19.30 hores d’ahir, de la desaparició dels dos senderistes, un home de 24 anys i una dona de 25, tots dos de nacionalitat francesa, en la zona de la ruta, situada en el terme municipal d’Albalat de Tarongers.

Els agents van posar en marxa el dispositiu de cerca, format per diferents patrulles de la Guàrdia Civil, bombers forestals de Bétera i el coordinador forestal del consorci provincial de bombers.

Després de 25 minuts d’ascens per la ruta, la Guàrdia Civil va localitzar als senderistes, que es trobaven demanant auxili a uns 50 metres fora de la senda.

Cap dels auxiliats portava llums de cap mena per a indicar la seua posició i s’havien quedat sense bateria en els mòbils, si bé, abans havien enviat la seua ubicació.

Finalment, els desapareguts van ser localitzats en bon estat i traslladats a la seua localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà