Expojove torna a Fira València fins al 4 de gener amb l’edició més nadalenca

Espera rebre a 100.000 persones

La fira nadalenca de la infància i la joventut de València, Expojove, ha obert aquest dimarts les seues portes en Fira València, on fins al 4 de gener espera rebre la visita de més de cent mil persones en una edició que ha ampliat el seu espai i el seu contingut respecte a la de l’any passat.

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha sigut l’encarregada d’inaugurar aquesta edició, que ocupa 50.000 metres quadrats en quatre pavellons, juntament amb la fallera major infantil de València, Marina García, qui ha convidat a tots els xiquets al fet que acudisquen a “divertir-se” i “s’ho passen genial” en Expojove.

“Desitgem que els pares i els seus fills gaudisquen i passen una bona estona amb tota la programació que hem preparat per a ells”, ha assenyalat l’alcaldessa, qui ha mostrat la seua satisfacció pel retorn a aquesta fira de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i l’Exèrcit, els qui “mereixen el major respecte i el major dels reconeixements”.

Per part seua, la regidora de Família, Joventut i Infància i responsable de Festes i Tradicions, Mónica Gil, ha assenyalat que el pavelló de l’Exèrcit ha sigut “el que més xiquets tenia, perquè estaven com a bojos per conéixer els tancs”, i ha convidat a assistir a aquests “dies d’una experiència única”.

*Expojove, que porta per lema aquest any ‘Feix teua el Nadal’, ofereix en el pavelló 1 tallers per a totes les edats, circuit d’aventures, uns originals cavallets de dracs, un carrusel d’animals, un espectacle visual de bombolles de sabó o una representació teatral de La Bella Dorment.

En el pavelló 2 estan les propostes divulgatives i d’entreteniment d’entitats com a Bombers i Protecció Civil, Policia Local, EMT, Joventut, Parcs i Jardins, Benestar Animal, EMT, *Mercavalencia, Residus Urbans, Devesa-Albufera, Turisme, així com la presència de la Diputació de València i la Junta Central Fallera.

El pavelló 3 alberga la fira d’atraccions, mentre que en el pavelló 4 estan la Comandància militar, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, la regidoria d’Esports o la Fundació Esportiva Municipal, que en col·laboració amb diferents federacions esportives organitzaran una ‘Àrea Esportiva’ de 4.000 metres quadrats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà