‘Espectacular’, lema de la proposta turística de la Diputació de València per a Fitur

La corporació provincial disposa de 205 m2 en el qual participaran 34 municipis i 5 mancomunitats

La Diputació de València presentarà en Fitur la diversitat turística de la província sota el lema ‘Espectacular’, amb novetats com l’aposta pels municipis xicotets i en risc de despoblació i un espai gastronòmic per a promocionar els productes típics valencians en col·laboració amb Asindown.

La Diputació ha presentat aquest dijous la seua proposta per a la Fira Internacional de Turisme (Fitur), que se celebra a Madrid del 24 al 28 de gener, en La Mare Que Va, el centre de formació en hostaleria i turisme posat en marxa per la Fundació Asindown.

El diputat de Turisme, Pedro Cuesta, ha explicat que l’objectiu d’enguany és “fer brillar” a la província de València enmig de tota l’oferta turística de Fitur, per al que es mostraran els pilars de la gastronomia, la cultura, la naturalesa i el patrimoni material i immaterial del destí València.

La marca València Turisme acompanyarà un any més a les principals destinacions turístiques de la província en Fitur, amb un estand de 205 metres quadrats integrat en l’espai expositiu de la Comunitat, en el qual participaran 34 municipis i cinc mancomunitats.

Sota el paraigua de la Diputació de València, els ajuntaments d’aquestes localitats celebraran durant la fira prop de 100 activitats, com a presentacions d’experiències turístiques, cuina en viu, tastos de productes i activitats de dinamització parell el cap de setmana, quan Fitur obri les seues portes al públic en general.

Entre les novetats d’enguany, figuren la destacada presència dels municipis xicotets i en risc de despoblació, que comptaran amb un espai específic dedicat al programa provincial ‘Fem Poble, Turisme contra la Despoblació’.

L’altra gran novetat és la creació d’un espai gastronòmic, dins del propi estand de València Turisme, per a promocionar productes típics de la província, que es farà en col·laboració amb Asindown, ja que serà gestionat per alumnes i personal del centre de formació La Mare Que Va.

També es farà costat a empreses xicotetes del sector turístic de la província amb presència en el certamen, per a això s’ha ampliat l’espai trobades de treball entre els professionals, i hi haurà un ‘fotoreclam’ per a incrementar la projecció de la província, segons informa la Corporació provincial.

La promoció de l’oferta turística provincial es veurà reforçada mitjançant la difusió del Catàleg d’Experiències Turístiques de la província, que reuneix més de cent experiències dels diferents àmbits turístics, i del Catàleg d’Experiències Turístiques ‘Fem Poble’ de la Diputació.

A més de donar a conéixer els grans destins de platja, com Gandia, Cullera, Canet i Oliva; culturals, com Sagunt; i d’interior, la Diputació potenciarà altres tipus de turisme i estará present en Fitur Screen-Cinema, l’espai on es connecten la indústria turística i la cinematogràfica, a través de Film València.

La corporació participarà també en Fitur LGTBIQ+, en l’estand de la Comunitat Valenciana, on es promociona la província com a destí de turisme LGTBIQ+ i inclusiu en tots els aspectes, en col·laboració amb els destins Gandia i Cullera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà