El RunCáncer bat el seu rècord de recaptació i de participants

runcancer l'Eliana

Ha sumat 439.300 euros i 94.000 participants

El circuit solidari RunCáncer, organitzat per l’Associació Contra el Càncer a València i que compta amb el suport principal de la Diputació de València, CaixaBank i la Fundació ‘la Caixa’, ha aconseguit durant 2023 recaptar 439.300 euros i comptar amb 94.000 participants, xifres que marquen un nou rècord.

La passada edició del circuit va ser la més multitudinària, arribant a 106 localitats de la província de València que han celebrat durant aquest últim any un total de 118 proves, entre marxes (106) i carreres (12).

Des del 26 de març, amb una marxa i carrera a Paterna, i fins al 31 de desembre, amb una marxa a Faura, el circuit va sumar 439.300 euros gràcies a la venda dels 94.000 dorsals dels participants en les seues proves.

RunCáncer ha comptat en 2023 amb altres accions que han sumat contra el càncer, com les San Silvestres d’algunes localitats que van mostrar el seu suport al circuit donant la recaptació de les seues proves festives.

El president de l’Associació Contra el Càncer a València, Tomás Trénor, va agrair a tots els participants “la seua solidaritat”, ja que va recordar que és una cosa que es converteix en “investigació i esperança per a tots”.

“Tant de bo, un dia puguem deixar de lluitar contra aquesta malaltia perquè ja no siga necessari. Mentrestant, continuarem avançant junts per a aconseguir que cada any la supervivència en càncer siga major”, va afegir Trénor.

L’esdeveniment ‘València contra el Càncer’ va aconseguir també el seu rècord amb la participació de 14.011 persones i una suma de 70.055 euros de recaptació.

Com en cada edició, la suma per la venda dels dorsals 100% solidaris es destina de manera íntegra a finançar les ajudes predoctorals per a investigar contra el càncer.

*RunCáncer València està tancant ja tots els detalls de la seua pròxima edició 2024. “El que podem avançar-vos és que tornarem a posar tot el cor i tota la il·lusió en cada prova que celebrem”, va avançar Trénor.

Finalment, el dirigent de l’Associació Contra el Càncer a València va agrair el suport dels participants, membres de l’organització del circuit, institucions, patrocinadors i col·laboradors.

“Sense ells, RunCáncer no existiria i no hauríem avançat en aquests últims nou anys contra la malaltia com ho hem fet sumant junts més de 2.300.000 euros”, va finalitzar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà