La RunCàncer de l’Eliana bat rècord de recaptació: 10.000 euros

runcancer l'Eliana

Prop de 1.100 persones es donen cita en la marxa solidària

Prop de 1.100 elianers i elianeres s’han donat cita en la marxa solidària RunCáncer, que en aquest 2023 ha tingut lloc diumenge 1 d’octubre. La novena edició del circuit, organitzat per l’Associació Espanyola Contra el Càncer a València (AECC), ha batut rècord de recaptació amb 7.120 euros provinents de la venda d’uns 1.500 dorsals i altres 3.000 euros de samarretes. En total, més de 10.000 euros destinats a la investigació contra aquest malaltia.

Fidel a la seua trobada, la ciutadania elianera es va reunir a les 11 del matí per a prendre l’eixida des de la Plaça del País Valencià i completar els 5 quilòmetres de recorregut participatiu pels carrers de la localitat envoltats d’amics, familiars, xiquets, xiquetes i mascotes. Una jornada que, malgrat les altes temperatures, ha tornat a congregar a la comunitat local per a promoure l’activitat física i la vida sana, com a accions senzilles per a previndre el càncer.

L’alcalde, Salva Torrent, acompanyat de tots els edils de l’equip de govern i de gran part de la Corporació Municipal, ha mostrat la seua satisfacció per aquestes dades històriques que situen a l’Eliana com a referent en l’esport i la solidaritat i ha agraït l’organització de la marxa a la AECC i, molt especialment, a l’associació local que ha fet possible, un any més, aquesta participativa festa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà