Els bombers cobreixen sense incidències la cremà en 80 municipis

crema fallas

350 persones que han cobert la cremà de 250 monuments fallers

El dispositiu especial dels Bombers de la Diputació de València l’han integrat 350 persones que han cobert la cremà de 250 monuments fallers en 80 municipis de la província de València sense que s’hagen registrat incidències.

El president del Consorci Provincial de Bombers i diputat de Medi Ambient, Avelino Mascarell, s’ha reunit aquest dimecres amb els tècnics del Consorci, encapçalats per l’inspector cap, José Miguel Basset, per a fer balanç del dispositiu especial posat en marxa en la Nit de la Cremà de les Falles, desenvolupat sense incidències, ha informat la Corporació provincial.

Mascarell ha destacat “el treball de les 350 persones integrades en el dispositiu especial, que han contribuït a una nit reeixida on tot ha pogut transcórrer amb normalitat” en els més de 250 monuments fallers dels quals s’han fet càrrec.

D’eixes 350 persones, 311 pertanyen al Consorci, bé com a bombers, personal de comunicacions, bombers voluntaris, comandaments, o brigades forestals BRIFO; mentre que els 39 restants es reparteixen entre personal del servei de bombers forestals de Generalitat, bombers de la província d’Albacete i voluntaris de Protecció Civil de Nàquera.

Quant als recursos materials, el Consorci ha comptat per a la nit de la *Cremà amb 153 vehicles entre autobombes i vehicles de personal i càrrega, desglossats entre 120 pertanyents al Consorci i altres 33 repartits entre les entitats ressenyades anteriorment.

El dispositiu preventiu dissenyat pel Consorci de Bombers de València va dedicar tres dies a la inspecció de 538 falles d’un total de 85 municipis.

Aquest procediment ha permés establir els nivells de risc de cada monument, de molt baix a molt alt, per a determinar així el dispositiu preventiu que calia desplegar.

els bombers són presents en la cremà dels monuments a partir del risc mitjà, i puntualment en els de risc baix però amb risc especial a l’entorn. D’aquesta anàlisi es va establir que el dispositiu preventiu era necessari en més de 250 monuments a la província.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà