Mompó destaca el bon moment del PP de la província de València

El president provincial reuneix més de 400 militants i simpatitzants en el ‘sopar d’estiu’

El president provincial del PP i president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha ressaltat en el tradicional ‘sopar d’estiu’ del PP de la província de València el “bon moment” pel qual passa el partit a la província. “Estem treballant molt, som un equip, i constatem, a cada pas, que és un gran moment per al municipalisme”, ha afirmat davant les més de 400 persones que han assistit a aquesta trobada a Catarroja.

Mompó ha manifestat sentir-se “molt orgullós” del gran equip del Partit Popular que “cada dia i, des de tots els racons de cada comarca de la província de València, s’esforça per millorar la vida de les seues veïnes i veïns”.

El president popular, qui ha recorregut la província de València des del gener passat, mesos en què ha realitzat 15 reunions comarcals per a coordinar equips i aprofundir en la línia de treball duta a terme des de les eleccions municipals de 2023, ha afirmat que, en cadascuna de les reunions, “he pogut confirmar la fortalesa i vertebració provincial del partit”. “Aconseguim bons resultats en 2023, però hem de superar-los amb escreix en 2027”, ha asseverat.

Mompó ha posat en valor “gran faena que estem realitzat al capdavant de 98 alcaldies de la província de València” i recorda que en les Eleccions Europees “el PP es va imposar en més de la meitat dels municipis de la província, en concret en 137 dels 266, entre ells en ciutats com Paterna o Gandia”. També ha destacat que en 135 municipis el PP va obtindre el 35% dels vots.

“Anem per molt bon camí”, ha dit el president popular, qui ha subratllat també el gran valor que “les nostres regidores i regidors aporten des de l’oposició i de tots aquells que des de l’estructura del partit fan possible que els ciutadans del carrer se senten cures i representats pel Partit Popular”.

Mompó ha donat les gràcies a la direcció del PPVAL, a la secretària general, Reme Mazzolari, a l’adjunt a presidència, Vicent Huet, al coordinador general, Carlos Gil i al vicesecretari d’organització, Avelino Mascarell.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà