‘Mediterráneo’, la millor tapa de Vilamarxant

rutatapa

Musical Bar guanya el primer premi de la Ruta de la Tapa 2017

Base de crema de clòtxina, tonyina i formatge fresc, amb gamba salada envoltada d’enciam amb un toc de maionesa. Tot el sabor del mar li ha valgut a ‘Mediterráneo’ el títol com a millor tapa de la Ruta de la Tapa de Vilamarxant 2017.

La proposta gastronòmica de Musical Bar ha guanyat de la segona edició de la ruta, amb un total de 69 vots dels participants. Amb 59 vots, l’Hamburguesa Bufalo: carn desmollada a la barbacoa, amb salsa extra de maionesa i un ingredient secret de Bufalo Grill ha sigut la segona guardonada.

‘La cabra’, de Bar Ca’Teba, amb 50 vots, s’ha fet amb el tercer lloc, gràcies a la seua interpretació gastronòmica basada en el formatge de cabra, el pollastre i la melmelada de tomaca.

Més de 465 vots vàlids emesos per veïns i visitants és el balanç final de la Ruta de la Tapa, que durant tres dies ha reunit en concurs a 14 tapes de set establiments locals que han oferit especialitats autòctones amb el toc de la casa.

Aquest resultat de la voluntat popular permetrà lliurar als establiments tres tipus de premis a la millor tapa del 2017: 250 euros per al guanyador, 150 euros per al segon, i 75 euros per al tercer classificat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà