Els gossos disposaran del primer parc d’esplai per votació veïnal

agility parc gossosVilamarxant disposarà del primer parc d’esplai caní públic al municipi. Així ho han decidit amb els seus vots els veïns majors de 16 anys en la consulta dels segons pressupostos participatius. L’Ajuntament escometrà les obres al llarg del pròxim any amb un pressupost de 60.000 euros en uns terrenys municipals fora de casc urbà.

Els veïns de Vilamarxant han decidit a través dels seus vots que l’Ajuntament es gaste els 60.000 euros de la partida dels segons pressupostos participatius en un parc d’esplai caní. D’aquesta forma, el municipi comptarà amb el primer parc públic reservat per a les mascotes sumant-se així a altres municipis de la comarca de Camp de Túria que ja compten amb parcs per a gossos com l’Eliana i Bétera, dotats amb equipaments d’exercici.

Les obres s’iniciaran el pròxim any, mentre el consistori decideix la ubicació definitiva del futur parc. Els responsables municipals pretenen que els terrenys estiguen fora del casc urbà per a evitar molèsties a la resta de veïns, però no massa allunyats perquè els propietaris de les mascotes tinguen fàcil accés a les instal·lacions.

El parc caní era una de les set propostes veïnals que es van portar a la votació final després del procés de participació ciutadana obert per l’Ajuntament i va obtenir el suport majoritari amb el 25% dels vots emesos tant de forma telemàtica com en directe a l’ajuntament.

Les propostes inicials van passar per la primera selecció en l’agenda 21 i en la segona fase es van sotmetre a la selecció dels serveis tècnics i jurídics que van valorar la seua viabilitat per a poder traure-les avant en un any, que foren competència municipal, i sobretot, que no sobrepassaren el pressupost.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà