Finalitzen les obres a la piscina i al camp de futbol

campfutbol

L’Ajuntamen de Vilamarxant adjudica a una nova empresa la gestió de les activitats

La piscina municipal de Vilamarxant tornà a obrir ahir de nou les seues portes, després de la parada tècnica que va començar el passat 29 d’agost. Des d’eixe moment, s’han dut a terme diferents accions per assegurar el correcte funcionament d’este espai esportiu.

Amb una inversió de 6.981 euros, s’ha estat treballant en el rejuntat del got i en la reposició de part del gres. També s’han substituït les reixetes de fons i s’han soldat les argolles dels suros.

Pel que fa a les platges, s’han sanejat i desinfectat, s’han tornat a rejuntar les rajoles, s’han reparat les toberes de climatització i s’ha reposat la reixeta de sanejament. Per últim, s’han fet actuacions pel manteniment general i posada a punt dels equips tèrmics.

La piscina ha tornat a obrir per al bany lliure en el seu horari habitual, de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 hores i de 15.00 a 22.00 hores; i dissabtes i diumenges de 10 a 14.00 hores.  Els cursets de natació i altres activitats aquàtiques es reprendran el 2 d’octubre.

Les activitats que es desenvolupen a la piscina i al gimnàs estaran gestionades per la nova empresa adjudicatària ‘Italica Piscinas Mantenimiento SLU’, després de fer un nou procés de contractació, una vegada expirat l’anterior. El contracte és de a 152.000 euros anuals, tot i que es tracta d’un preu estàndard, ja que la facturació formal es farà en funció de les activitats realitzades i programades.

 

També durant l’estiu s’ha actuat al camp de futbol amb una inversió de 57.810 euros per millorar la confortabilitat, seguretat i accessibilitat en estes instal·lacions.  En les graderies s’han substituït els seients antics per 300 de nous. També s’han fet noves escales d’accés, repintat la graderia, instal·lat reixetes de ventilació i s’ha fet una reparació general de tots els desperfectes. A la coberta, s’han sanejat les corrosions i s’ha repintar tota l’estructura metàl·lica.

En el terreny de joc, s’han dut a terme els treballs anuals de manteniment de la gespa, solucionat els desperfectes i s’han adquirit quatre banderoles de córner. Pel que fa als voltants del camp, s’ha lluït i pintat el mur perimetral i s’ha fet la pavimentació del fons oest.

Al Pavelló Multiusos, l’Ajuntament ha invertit 6.000 euros per solucionar els problemes detectats en les instal·lacions elèctriques. En este moment, està actuant-se en la adequació a la normativa del grup de pressió contra incendis i en diferents treballs de millora en la sala de calderes.

El regidor d’Esports, Manolo Bernad, apuntava que “hem programat estes millores i condicionaments per oferir els millors espais per a la pràctica de l’esport. A més, a nivell de seguretat, està treballant-se per complir la normativa i certificar, per primera vegada, els sistemes de prevenció d’incendis d’algunes instal·lacions”.

Segons l’alcalde, Jesús Montesinos, “totes estes inversions són necessàries perquè les nostres instal·lacions tinguen unes mesures de seguretat, accessibilitat i manteniment òptimes”. També remarcava “que es tracta d’un estalvi a llarg termini, ja que un manteniment adequat de qualsevol edifici públic és fonamental per evitar desperfectes futurs que poden resultar més costosos.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà