La “Spanish Brass” triomfa en Vilamarxant

spanish brass en villamarxant

El famós quintet de metall va oferir un concert didàctic i divertit amb l’espectacle “Brass Brass Brass”

La Casa de la Cultura de Vilamarxant es va omplir de gom a gom el passat diumenge 22 d’octubre per a assistir a l’espectacle “Brass Brass Brass”, a càrrec del famós quintet de metall “Spanish Brass”. Públic de totes les edats va gaudir amb el concert, organitzar per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

El quintet va saber oferir un espectacle per a tots els públics, no tan sols per a entesos en música. La sonoritat i ambivalència dels instruments de vent metall es va apropar als assistents mitjançant brillants interpretacions i adaptacions d’obres tan conegudes com “Nana” de Manuel de Falla, “Marxa reial” d’Igor Stravinsky o “Tritsch-Tratsch Polka” de Joann Strauss. També interpretaren altres obres contemporànies creades per a instruments de metall.

El que més va sorprendre als assistents va ser la posada en escena, amb atractius jocs de llum i una forma d’interpretar les diferents peces de manera teatralitzada, on no faltaren els balls i la interactuació amb el públic. El caràcter didàctic també va estar present en l’espectacle, i els músics aprofitaren per a explicar el funcionament dels diferents instruments de metall. Els aplaudiments finals van deixar constància de que l’espectacle va a agradar, i molt, al públic de Vilamarxant.

‘Spanish Brass’ és un dels quintets de metall més dinàmics i versàtils del panorama nacional i internacional. Les seues interpretacions i arranjaments han sonat arreu del món. De fet, este mateix any han completat una gira per Corea del Sud, els Estats Units, Mèxic i França.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà