La música clàssica contemporània arriba a Vilamarxant de la mà d’Harmonie Ensemble

La formació actuarà a la Casa de la Cultura amb la direcció d’Andrés Valero-Castells

La música clàssica serà la protagonista a la Casa de la Cultura de Vilamarxant el pròxim diumenge 10 de desembre a les 19 hores de la mà de la formació ‘Harmonie Ensemble-Orchestra format per músics professionals principalment de  Camp de Túria amb Pascual Cabanes com director artístic i musical.

El repertori que interpretaran duu per nom ‘Contemporanis del nostre segle’ i el director convidat és Andrés Valero-Castells. Els solistes convidats són el músic Juan Ángel Moltó, que toca la tuba, i Alexia Vázquez de Prada, soprano, directora de cor i llicenciada en Medicina.

alexiavazquez

El programa està integrat per sis obres que serveixen com a panoràmica de la trajectòria del compositor Andrés Valero-Castells, ja que abasten un període temporal de quasi 20 anys.

El concert s’inicia amb ‘Preludi’ (2004-AV42b), una breu obra per a octet de vent que procedeix de la seua obra ‘Preludi i fuga’ per a octet de dobles canyes. A continuació, s’interpreta ‘Tríptic’ (1995-AV21) per a quintet de vent. Per acabar, sona la primera part de ‘Variacions sobre un tema de Vivaldi’ (2005-AV58), obra per a tuba i quintet de vent que va ser estrenada pel ‘New York Philarmonic Wind Quintet’ i Á. García.

La segona part s’inicia amb la versió per a trio de ‘Romance del Duero’ (2011-AV31f), que procedeix d‘una cançó de 1999 per a soprano i piano sobre un poema de Gerardo Diego. Seguidament, s’interpreta ‘Polifonia d’Identitats’ (2005-AV59), per a quintet mixt, obra del Cercle de Moda de València. El concert finalitza amb ‘Boccheriniana’ (2012-AV79), una fantasia sobre la ‘Música nocturna de Madrid’ de L. Boccherini, escrita originalment per a quartet de saxos, amb versió per a quartet de clarinets i adaptada especialment per la plantilla d’Harmonie Ensemble’ per a este concert.

Este concert forma part del ‘Cicle Harmonie’ que està duent-se a terme, a més d’a Vilamarxant, a Llíria, la Pobla de Vallbona i l’Eliana, fins a maig de 2018 i amb un total de 8 actuacions.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà