Comencen les obres a la coberta i als banys al Cementeri Municipal

El recinte estarà tancat diumenges i festius

El Cementeri Municipal de Vilamarxant disposarà d’una coberta d’accés nova i de nous banys adaptats. Els treballs ja han començat, amb un pressupost de 35.521 euros, que s’han pogut invertir en esta actuació pel romanent generat en projectes del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) del 2016.

L’actuació consistirà en la substitució de tota la coberta d’entrada, ja que l’anterior estructura de fusta estava molt danyada. Per això, està fent-se una nova de vigueta i formigó. A més, s’incorporarà un canaló per a l’evacuació d’aigua.

Respecte als banys, es reformaran les instal·lacions actuals perquè donen servei als treballadors i treballadores del Cementeri. D’altra banda, es construiran dos de nous: un per a homes i l’altre per a dones i adaptat a persones amb mobilitat reduïda. A més, es farà un xicotet magatzem per guardar ferramentes. Tots els banys seguiran la normativa de seguretat i accessibilitat. Per això, es reduirà el pendent de la rampa d’accés perquè complisca la regulació vigent.

Les obres les està duent a terme l’empresa local Civera Percha SL., que va fer l’oferta econòmicament més favorable de les quatre empreses que van presentar els seus projectes.

Les adjudicacions del pla de la Diputació de València que han generat un estalvi suficient per  dur endavant estes obres són la renovació de la xarxa de sanejament dels carrers Puçol, Aparici Guijarro i Santíssim Crist de la Salut; la implantació de la xarxa de sanejament dels carrers Judea i Buenos Aires (treballs pendents d’adjudicació per part de Conselleria); la renovació de la façana i coberta de l’Ajuntament; i la millora de l’asfaltat de diversos carrers del casc urbà.

Mentre estos treballs de rehabilitació i adequació estiguen en marxa, el Cementeri Municipal estarà tancat diumenges i festius i la resta de dies mantindrà el seu horari habitual.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà