El Cementeri municipal de Vilamarxant ja compta amb una nova coberta i banys públics

Les instal·lacions tornen a estar obertes tota la setmana

Esta setmana han finalitzat les obres que estaven duent-se a terme al Cementeri municipal de Vilamarxant i que han permés que les instal·lacions disposen d’una coberta d’accés nova i més segura, així com nous banys adaptats. A més, s’han realitzat altres treballs de condicionament general.

En esta actuació, s’ha substituït tota la coberta d’entrada per una nova de vigueta i formigó, ja que l’anterior estructura de fusta estava molt danyada. També s’ha incorporat un canaló per a l’evacuació d’aigua i s’han canviat les finestres de la façana, que eren de fusta, per altres d’alumini més duradores i resistents. També s’hi ha instal·lat una depuradora i s’ha adequat l’espai en el qual es troba per evitar que accedisquen els vehicles.

Respecte als banys, s’han reformat els que hi havia perquè donen servei al personal del Cementeri. D’altra banda, s’han construït dos de nous: un per a hòmens i l’altre per a dones i adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Tots els banys s’han adaptat a la normativa de seguretat i accessibilitat, per això, s’ha reduït el pendent de la rampa d’accés perquè complisca la regulació vigent. A més, s’ha fet un xicotet magatzem per guardar ferramentes.

Amb la conclusió d’esta actuació, les instal·lacions tornen a estar obertes durant tota la setmana en el seu horari habitual, diumenges i festius inclosos.

Els estalvis que han possibilitat esta inversió

Esta actuació, valorada en 35.521,97 euros, s’ha pogut executar gràcies a l’estalvi generat en el Pla Provincial d’Obres i Serveis de 2016. Els treballs la gestió dels quals ha generat este estalvi són la renovació de la xarxa de sanejament dels carrers Puçol, Aparici Guijarro i Santíssim Crist de la Salut; la implantació de la xarxa de sanejament dels carrers Judea i Buenos Aires (treballs pendents d’adjudicació per part de Conselleria); la renovació de la façana i coberta de l’Ajuntament; i la millora de l’asfaltatge de diversos carrers del nucli urbà.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà