Banner papereria Ruiz

La Diputació de València ajudarà a recuperar els trinquets de La Pobla de Vallbona i Vilamarxant

millores-trinquets-diputació

Cobrirà el 80% del cost dels projecte

El nou Pla de Trinquets que desenvoluparà la Diputació durant els anys 2018 i 2019 arribarà a un total de 31 trinquets i instal·lacions vinculades al món de la entre els que es troben els Trinquets Municipals de Vilamarxant i La Pobla de Vallbona.

Així ho ha indicat l’entitat provincial en un comunicat on ha destacat que el nou programa d’inversions per a la recuperació d’aquests espais esportius es finançarà amb fons procedents del superàvit de la corporació provincial del passat exercici i complementarà la línia d’inversió en trinquets de la Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, el conseller d’Educació, Vicent Marzà, i l’alcalde de Meliana, Josep Riera, han presentat al trinquet de Meliana els detalls de les noves inversions de la corporació acompanyats per destacats pilotaris de la comarca i per representants del Club de Pilota de Meliana.

El Pla de Trinquets 2018-2019 comptarà amb un pressupost total de 2 milions d’euros d’ajudes que es concediran seguint els criteris objectius i transparents que figuraven en la convocatòria d’ajudes per al condicionament de trinquets que va aprovar la Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport. Les ajudes de la Diputació s’atorgaran en base a la baremació efectuada pels tècnics de la Conselleria i s’assignaran als projectes presentats en ordre de puntuació decreixent.

Les ajudes cobreixen el 100% dels projectes valorats en menys de 20.000€ i el 80% del cost d’aquells que superen aquesta quantitat, tal i com marca el criteri establert a la convocatòria d’ajudes autonòmiques. En total, les inversions d’aquest pla arribaran a 31 trinquets de 12 comarques valencianes. D’aquests projectes, 8 es finançaran al complet i els 23 restants rebran una ajuda del 80% del total pressupostat.

El Pla de Trinquets 2018-2019 finançarà el 100% de les millores als trinquets de Llocnou d’En Fenollet, a la Costera; Godelleta, a la Foia de Bunyol; Albuixech, a l’Horta Nord; Torrent, a l’Horta Sud; La Pobla Llarga, Càrcer i Montserrat a la Ribera Alta; i Otos, a la Vall d’Albaida.

Les ajudes per al 80% de la inversió es destinaran a les instal·lacions de La Pobla de Vallbona i Vilamarxant, en Camp de Túria; Moixent i Canals en la Costera; Tavernes Blanques, Meliana, Rafelbunyol, Museros, Alboraia i Bonrepós i Mirambell a l’Horta Nord; Chelva i Chulilla a Los Serranos; Carlet i Algemesí a la Ribera Alta; Favara i Sueca a la Ribera Baixa; Ador, Bellreguard i Tavernes de la Valldigna a la Safor; Sinarcas a Utiel-Requena; València; i Castelló de Rugat i Quatretonda a la Vall d’Albaida.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.