Vilamarxant acull una exhibició de seguretat de les Brigades Forestals d’IMELSA

Brigades forestals Vilamarxant el camp de Túria

Les brigades forestals de la Diputació de València van participar ahir en una exhibició de seguretat i agents contra el foc que es va realitzar a la Replaça de Vilamarxant.

Pau Tineo

Concretament, va ser la brigada forestal de Montserrat la què es va desplaçar fins esta localitat del Camp de Túria, juntament amb el coordinador de zona d’IMELSA.

Els brigadistes de Montserrat varen exposar les seues eines i equips de treball; de la mateixa manera, varen explicar als assistents en què consisteix la seua labor diària de neteja de forest, així com les actuacions que es porten a terme en cas de declarar-se un incendi forestal.

En l’acte van estar també presentes els cossos de la Policia Autonòmica Valenciana, les Brigades Rurals d’Emergència, un Lloc de Comandament Avançat de la Conselleria de Governació, el Consorci de Bombers de la Diputació de València i la policia local de Vilamarxant. L’alcalde de Vilamarxant, Vicente Betoret, va assistir a esta jornada acompanyat per diferents membres de la corporació local.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà