Vilamarxant estrena brigada de medi ambient

Els treballadors faran tasques de manteniment a Les Rodanes i al Parc Natural del Túria

L’ajuntament de Vilamarxant compta amb una nova brigada de medi ambient que centrarà el seu treball a realitzar diferents actuacions de manteniment en el Paratge Natural Municipal de Les Rodanes com al Parc Natural del Túria.

A través del EMCORD 2018, iniciativa social per a la contractació de persones desocupades de llarga duració, el consistori ha triat a un capatàs i dues persones per a este nou servei municipal.

Manolo Bernad, regidor de Medi Ambient ha destacat que esta nova brigada farà les seues tasques en les zones protegides del terme urbà, en el Paratge Natural Municipal de Les Rodanes i al Parc Natural del Túria.

“L’objectiu és tindre en bones condicions els nostres paratges perquè les persones que ens visiten com les que resideixen en el municipi puguen gaudir de l’entorn en les millors condicions”, ha agregat Bernad.

Els treballadors municipals, que van començar les seues accions al desembre, ja han intervingut en les zones verdes de Monte Horquera, en el Arboreto del Corral de la Bassa Barreta i han reparat els actes vandàlics en el punt geodèsic de la Rodana Gran i les tanques del repetidor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà