Naix Vilamarxant Emprende per a impulsar idees, projectes i empreses

Vilamarxant emprende

Es fomentaran idees generadores de riquesa

El proper dijosu 23 de juliol veurà la llum Vilamarxant Emprén amb la presentació de projectes, idees i empreses a la Casa de la Cultura a partir de les 19.30 hores.

Amb el suport de l’Ajuntament de Vilamarxant, el Centre d’Emprenedoria i Innovació del Túria i Rocket Ventures, Vilamarxant Emprén busca la generació d’economia local a partir de noves idees i projectes.

Mes de Bondia, productes artesans de proximitat liderats per Xavi Herrero; My Room Planet, gestió intel·ligent d’apartaments baix la direcció de Cintia Jara; Bé de Déu, oli d’oliva marca col·laborativa de Cristina Navarro; Wonderlook Services, Beauty delivery services de Yadira Navarro; Sol en cara, Art amb pedra i productes decoratius de Nicolau Benlloch i Mireia Balaguer; Wondermoom, Marca de sabons artesans per a farmàcies de Manuel Noguera; MIIM Computers de Ximo Escamilla i Manuel; MUYMUI, Roba de llit ecològica de Miguel Santamaría; 77Pride, Marca de roba nínxol eco de Pau Suria; Trickmoove, marca de roba nínxol tire de Ximo Ferris; i Reversed, Ulleres de disseny i accessoris d’Alejandra Sanchis; són les marques que estan a l’empara de Vilamarxant Emprén.

Xavier Jorge, regidor d’Innovació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilamarxant, ha destacat la importància d’esta unió al voltant de Vilamarxant Emprén.

“Estem davant una gran oportunitat perquè els projectes que formen  Vilamarxant Emprén es convertisquen en referents de les seues diferents àrees de negoci de la mà de les institucions locals”, ha indicat Jorge.

Així mateix, Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica de Vilamarxant, també ha mostrat la seua felicitat per la presentació de Vilamarxant Emprén que veurà la llum el dijous.

“Tenim l’oportunitat de convertir estos projectes, empreses i idees en generadors de riquesa per a la nostra població. Posarem tots els nostres esforços a ajudar al fet que el naixement de Vilamarxant Emprén siga una de les grans notícies per a l’economia local”, ha explicat Sanchis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà