Fira del Dolç Artesà de Casinos

Vilamarxant desenvolupa un servei de mediació per a la resolució de conflictes

mediació vilamarxant

L’objectiu és oferir als ciutadans un espai de diàleg des de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Vilamarxant ha llançat un servei públic i gratuït de mediació en la resolució de conflictes per a ajudar a previndre, gestionar i resoldre els enfrontaments de la ciutadania en diferents àmbits. L’objectiu és oferir als ciutadans un espai de diàleg, voluntari, flexible, participatiu i confidencial on les persones acudeixen per a parlar, escoltar-se, reflexionar i proposar solucions al conflicte existent, guiat per un mediador imparcial.

Héctor Troyano, alcalde de Vilamarxant, ha explicat que «este procés estarà guiat per un mediador que no proposarà cap solució, sinó que posarà a la disposició de les parts les eines per a aproximar les postures i resoldre les discrepàncies”, ha seguit el primer edil. Així mateix, en cas d’obtindre un acord, s’ofereix “la possibilitat de deixar constància per escrit del mateix per a la seua elevació a escriptura pública, si així ho estimen pertinent les dos parts”.

“Volem que els problemes veïnals, familiars, comercials, d’espai públic o escolars, entre altres, tinguen una solució de manera amistosa en un espai oferit per l’Ajuntament”, ha agregat Troyano.

Els interessats a utilitzar esta eina hauran d’emplenar una instància i presentar-la per Registre d’Entrada sol·licitant la mediació i exposant breument el problema. A més, podrà sol·licitar-se també a través del correu electrònic mediacio@vilamarxant.es.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.