Vilamarxant llança una campanya audiovisual per a promocionar les empreses del polígon industrial

Vilamarxant presentació casa cultura

Ahir va tindre lloc l’acte de presentació amb l’Associació d’Empresaris d’Enchilagar del Rullo

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, i juntament amb l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial Enchilagar del Rullo, han llançat una campanya audiovisual per a donar a conéixer les empreses que estan instal·lades en l’àrea industrial.

Ahir es va presentar esta iniciativa a la Casa de la Cultura, en un acte on es van exhibir un total de sis documents audiovisuals que promocionen sis empreses del polígon. La resta d’empreses, que formen part de l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial Enchilagar del Rullo, també tindran els seus vídeos en les pròximes jornades, amb l’objectiu de revitalitzar el teixit empresarial del polígon i incentivar la seua digitalització.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, va presentar ahir esta iniciativa en presència dels empresaris, qui van agrair el suport institucional. Per la seua part, Quique Asensi i María José Cebrián, president i secretària de l’Associació, respectivament, van lloar l’esforç realitzat pel Consistori per a continuar fomentant la digitalització i la promoció dels diferents negocis que es troben en l’àrea industrial.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà