Vilamarxant llança un nou portal web municipal adaptat a les noves tendències

web Vilamarxant

La informació institucional es diferenciarà de la turística i recreativa

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies, ha llançat un nou portal municipal http://www.vilamarxant.es després de mesos treball per a cobrir les necessitats de la ciutadania i adaptar-ho a les noves tendències dels organismes públics i la seua relació amb els veïns.

El nou portal municipal, que encara es troba en fase de millora, disposarà de dos pàgines diferenciades perquè la ciutadania trobe de manera senzilla i intuïtiva la informació que busca. Així, d’una banda, estarà la part institucional i, per una altra, la turística i recreativa.

D’esta manera, els visitants milloraran la seua experiència durant la navegació, ja que tindran a l’abast d’un click tota la informació que necessiten. La nova web estarà adaptada a tots els dispositius perquè l’usuari puga consultar-la des d’ordinadors, tauletes o mòbils en les millors condicions.

Este projecte, que sorgeix a través del conveni de Portals Municipals entre l’Ajuntament de Vilamarxant i la Diputació de València, pretén convertir-se en el centre neuràlgic de la informació municipal perquè la ciutadania obtinga la informació que anhela a cada moment.

Xavier Jorge, regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, ha comentat que la nova web pretén “donar resposta a totes les necessitats informatives tant de la ciutadania del municipi com als visitants que venen a veure’ns per a disfrutar dels nostres costums, cultura o béns patrimonials”.

“Hem fet un gran esforç perquè la web done solucions al que les persones usuàries busquen en l’actualitat en una web d’una institució. Sabem que encara queden millores que desenvolupar i que, a poc a poc, anirem realitzant per a oferir la millor navegació i experiència als usuaris que diàriament accedeixen a la nostra web institucional”, ha seguit el regidor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà