Veïns i visitants de Vilamarxant ja poden fer ús del rehabilitat aparcament municipal

Parquing vilamarxant

Esta zona pública permetrà oxigenar l’aparcament en la localitat

S’ha obert l’aparcament municipal gratuït de Vilamarxant, situat al costat de l’Ajuntament, després d’una ambiciosa rehabilitació en la qual s’ha asfaltat tot l’espai, pintat i marcat les places i creat un nou accés per als vianants.

Esta zona pública permetrà oxigenar l’aparcament en la localitat del Camp de Túria i oferir unes places per a estacionar els vehicles en les millors condicions amb bons accessos tant dels cotxes i motocicletes com dels vianants que accedeixen.

Després de molts anys de reparacions que no solucionaven el problema de l’accessibilitat per la deterioració de la zona després dels temporals, l’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d’Urbanisme, ha posat solució a una de les peticions més demandades per la ciutadania.

En les pròximes jornades s’acabaran les obres de la rampa per als vianants per a accedir al pàrquing i finalitzaran les actuacions d’enjardinament amb el que es donaran per acabades unes obres necessàries per al poble de Vilamarxant.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha expressat la seua satisfacció per culminar este projecte: “Era necessari donar una solució de qualitat a l’aparcament del carrer Barranc perquè ofereix un servei molt important per als veïns i visitants del nostre poble”.

“Hem acabat amb els parxes que s’han ficat en els últims anys perquè este pàrquing es puga usar amb normalitat per qualsevol persona que vinga a la nostra localitat”, ha agregat Jorge.

Finalment, el primer edil ha destacat que esta actuació permetrà “solucionar d’una vegada esta àrea d’aparcament que ara sí que donarà uns serveis òptims a tota la ciutadania”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà