Es reprenen les obres de rehabilitació de l’antic Pont de Ferro de Vilamarxant

pont ferro Vilamarxant

L’estructura es tracta de l’antiga línia de Renfe que unia Llíria i València

En les últimes setmanes s’han représ les obres de rehabilitació de l’antic Pont de Ferro del terme municipal de Vilamarxant, que s’estan realitzant des de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament.

Les actuacions que s’estan realitzant convertiran a esta estructura del segle XIX en un punt d’interés turístic fonamental tant per al municipi com per a la comarca, ja que unirà diferents localitats del Camp de Túria entre si i amb el Parc Natural del Túria.

Els principals avanços que s’han dut a terme en les últimes jornades han sigut la instal·lació de les estructures metàl·liques així com la neteja de l’estructura del pont de l’antiga línia de Renfe Llíria-València.

Quan finalitzen estes tasques arribarà el torn d’instal·lar les lloses de formigó i les baranes que oferiran seguretat a totes les persones que usen la nova via cicle-peatonal de gran importància patrimonial i turística tant pel seu entorn com per la seua utilitat.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha mostrat la seua alegria per la represa de les actuacions: “Estem molt contents que avance este projecte que resultarà de gran interés per als veïns de la comarca del Camp de Túria”.

“Quan estiga finalitzada la rehabilitació de l’antic Pont de Ferro disfrutarem d’una via cicle-peatonal que ens permetrà arribar als pobles que es troben al voltant de Vilamarxant a través d’un entorn natural de gran interés”, ha agregat el primer edil.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.