Vilamarxant envia 14 palets de material humanitari per a Ucranïa

ayunda ucrania vilamarxant

Amb les donacions dels veïns i empresaris locals

Un total de 14 palets de material humanitari han sigut recollits per les brigades municipals gràcies a la solidaritat del municipi de Vilamarxant amb la tragèdia que s’està vivint a Ucraïna després de la invasió de les tropes russes. 

Els veïns i empresaris de la localitat del Camp de Túria han respost a la crida d’auxili del poble ucraïnés, que necessita material de primera necessitat per a combatre les conseqüències de la guerra iniciada en el seu territori. 

Els operaris de l’Ajuntament de Vilamarxant han transportat hui el material donat per la ciutadania a la Fira de Mostres perquè la Federació Valenciana de Municipis i Províncies organitze un comboi d’ajuda humanitària que done resposta a les peticions del poble ucraïnés. 

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha tornat a destacar l’esperit solidari de Vilamarxant que ha posat el seu granet d’arena perquè el poble d’Ucraïna puga seguir en peu davant esta guerra provocada per Rússia. 

“Vilamarxant continua demostrant una vegada més el seu esperit acollidor i solidari amb les persones que més ho necessiten. La nostra ciutadania ha contestat de manera excepcional amb més de 14 palets de material humanitari a la petició de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies que organitzarà l’enviament a Ucraïna”, ha explicat. 

“Tots hem fet un gran esforç per a respondre a esta crisi humanitària que s’està vivint a Ucraïna a conseqüència de la invasió russa i és molt emocionant comprovar el suport de la ciutadania”, ha continuat Jorge, qui ha aplaudit el treball desinteressat d’un grup de dones ucraïneses residents a Vilamarxant que han sigut les responsables d’organitzar el material donat. 

“El nostre poble ha estat, com sempre, a l’altura de les necessitats de la gent que més ho necessita. Poc importa el seu lloc de procedència, només importa que eixes persones tinguen el necessari per a viure una situació tan complicada i dramàtica com una guerra”, ha finalitzat el primer edil. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà