Vilamarxant inicia l’asfaltat dels camins en Les Plantaes i La Rodana

carreteres les plantaes

Per un valor estimat de 150.000 euros, els treballs se centraran en l’adequació d’estes zones

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Camins i Urbanitzacions, iniciarà en els pròxims dies l’asfaltat de prop de 2.500 metres de camins de Les Plantaes i diferents zones de la urbanització de la Rodana.

Per un valor estimat de 150.000 euros, els treballs se centraran en l’adequació del camí de Les Plantaes, el camí del Xiprer i l’accés 17B de la urbanització La Rodana.

Esta serà la primera actuació del Consistori en estes zones de l’extraradi del terme municipal on resideixen nombrosos veïns de Vilamarxant.

El camí de Les Plantaes serà la zona en la qual començaran les actuacions amb l’asfaltat d’aproximadament 1.700 metres, la instal·lació de barana al llarg de 270 metres per a evitar la caiguda de vehicles a camps i la rehabilitació dels 40 metres del gual de barranc d’Oms.

D’altra banda, a la urbanització de la Rodana s’asfaltaran 450 metres del camí del Xiprer i 200 metres en l’accés 17B. D’esta manera, es rehabilitaran dos àrees, que encara continuen sent de terra, per a permetre l’accés segur de la ciutadania als seus habitatges.

Els treballs se centraran en sòl rústic durant esta primera fase, encara que molt prompte s’actuarà al carrer del Trinquet i altres camins de la zona que estan inclosos en la Fase II de la subvenció destinada per la Diputació de València i l’execució de la qual s’ha retardat per l’increment del preu del subministrament d’asfalt.

Gabriel Castellano, regidor d’Urbanitzacions i Camins, Obres i Serveis, ha destacat que estes actuacions només són “l’inici d’una gran inversió que estem preparant i que permetrà l’asfaltat de diversos carrers del nucli urbà i camins agrícoles i disseminats de les diferents urbanitzacions del terme”.

Finalment, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, s’ha mostrat rotund: “Volem compensar la falta d’inversió durant els últims anys en totes les zones urbanes, rústiques, disseminades i agrícoles”.

“Esta important inversió pal·liarà, a més, tots els danys ocasionats pels episodis meteorològics i revertir el pas del temps especialment de les zones disseminades en les quals el nombre de veïns ha augmentat en els últims temps”, ha acabat Jorge.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà