Vilamarxant invertirà 395.901 euros per a la millora del polígon Enchilagar del Rullo

El Consistori aportarà també 198.678,20 euros de fons propis per a completar els treballs

L’Ajuntament de Vilamarxant invertirà un total de 395.901 euros per a millorar les infraestructures del polígon Enchilagar del Rullo durant el present any. L’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) aportarà 197.222,80 euros de la inversió total, mentre que els restants 198.678,20 euros procediran de fons propis del Consistori.

La substitució de la totalitat de l’enllumenat públic, l’asfaltat de tots els trams en mal estat dels vials i la instal·lació de nous guals per a la regulació de la velocitat de circulació seran algunes de les principals actuacions que es desenvoluparan durant 2022.

Així mateix, l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilamarxant també substituirà la senyalística vertical deteriorada, incrementarà l’arbratge en les zones verdes, completarà el circuit tancat de vídeo vigilància, crearà un cens geolocalitzat i un SIG industrial de les empreses situades en l’àrea industrial i la reparació de diverses voreres i embornals.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat la importància de l’ajuda rebuda per l’IVACE per a continuar fent del polígon Enchilagar del Rullo una referència a la comarca.

“És la major quantitat anual subvencionada obtinguda per a este programa per l’Ajuntament de Vilamarxant en la seua història. Hem de valorar l’esforç en l’elaboració del projecte, ja que l’import màxim concebible per sol·licitud i polígon és de 200.000 euros i ens hem quedat a poc més de 2.000 euros”, ha seguit Sanchis.

Finalment, l’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha posat l’accent en el treball realitzat per a dur a terme els objectius de l’Ajuntament: “El plantejament en les necessitats, la memòria tècnica i la tramitació de la subvenció de manera diligent i detallada ha permés aconseguir la xifra màxima”.

“Sabem que és fonamental continuar millorant el nostre polígon industrial per a retindre a les empreses instal·lades i portar a noves entitats que vulguen créixer al costat de Vilamarxant. Ens esforçarem per a continuar sent un lloc atractiu per a les empreses i proporcionar riquesa al nostre entorn amb un polígon fort”, ha acabat el primer edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà