Huit funcionaris de prenen possessió a l’Ajuntament de Vilamarxant

funcionaris Vilamarxant

L’alcalde Xavier Jorge centra els seus esforços a dotar d’estabilitat a la plantilla de personal del Consistori

Un total de huit funcionaris de carrera han pres possessió de la seua plaça esta setmana després de quasi tres dècades sense incorporar cap funcionari de carrera a la plantilla municipal a excepció dels agents de la Policia Local.

A través del procés de consolidació liderat per l’àrea de Personal, dirigida per l’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, s’han regulat les places en propietat de fins a huit persones que venien prestant els seus serveis tècnics com a funcionaris interins, en alguns casos, o laborals, en uns altres.

D’esta manera, Salva Villalba, com a tècnic de medi ambient, les arquitectes tècniques Begoña Llopis i Joaquina Herrero, l’informàtic Daniel Simó i els auxiliars administratius Cristina García, Fernando Arastey, María José Senent i Rosa Burguillos ja exerceixen com a funcionaris de carrera amb caràcter general.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha indicat que este és un pas molt important per a l’estabilització del Consistori: “Hem treballat molt des de l’àrea de personal per a aconseguir estabilitzar estes places. Des del començament de la legislatura vaig adquirir el compromís amb els sindicats i els treballadors de solucionar els problemes laborals de tot l’Ajuntament, on existia un únic funcionari amb plaça en propietat que no fora policia”, ha seguit el primer edil.

Així mateix, Jorge ha afegit que la intenció és continuar treballant en esta línia: “En este primer any d’alcaldia he iniciat i acabat el procés dels huit funcionaris i el meu compromís amb els treballadors de l’Ajuntament contínua sent clar ja que des del primer moment hem centrat tots els nostres esforços a fer que el treball en el Consistori no siga precari i que tota la plantilla tinga l’estabilitat necessària per a treballar amb total tranquil·litat amb l’únic objectiu de servir a Vilamarxant”, ha detallat l’alcalde.

Finalment, Jorge ha enviat un missatge contundent: “Hi ha hagut molts problemes i canvis de normativa, però la decisió és ferma i l’únic objectiu és que tots els treballadors de l’Ajuntament acaben sent en breu funcionaris de carrera”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà